Pred 80.000 navijača
0

Real predstavio Cristiana Ronalda

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Santiago Bernabeu bio je večeras poprištem velikog spektakla u kojem je Real Madrid predstavio najskupljeg nogometaša današnjice, Cristiana Ronalda (24).

Pred rekordnih 80.000 gledatelja, koliko ih je napunilo tribine Realovog stadiona, predsjednik kluba Florentino Perez predstavio je Portugalca za kojeg je Manchester Unitedu platio nevjerojatnih 94 miliona eura.

Posjećenost Ronaldovog predstavljanja probila je ono Kakino predstavljanje prije sedam dana (55.000 gledatelja), kao i općenito predstavljanje bilo kojeg igrača u historiji nogometa. Dosad je rekord držao Diego Armando Maradona kada je 1984. godine prilikom njegova transfera iz Barcelone u Napoli, u Napulju gledalo oko 75.000 gledatelja.

  • Dobra večer svima. Samo želim reći da sam svojim prijateljima rekao da ću večeras biti prirodan na predstavljanju. Užasno sam sretan što sam ovdje. Za mene su u ovom trenutku dječački snovi postali stvarnost, budući da je moj san bio zaigrati za Real Madrid. Zaista nisam očekivao ovako krcat stadion. Zaista je impresivno. Zahvaljujem vam svima što ste došli - rekao je Ronaldo koji će u Realu nositi dres s brojem devet.

Ronaldove su riječi očekivano podržane gromoglasnim pljeskom.