The Sun
0

Real nudi Rooneyju isto što i Cristianu Ronaldu

Totalsport
Wayne Rooney (Foto: AP)
Wayne Rooney (Foto: AP)
Britanski tabloid The Sun tvrdi kako je na pomolu novi prelazak aduta nogometaša Manchester Uniteda u Real Madrid. Nakon Beckhama i Ronalda, na redu je Wayne Rooney.

Sun nadalje tvrdi da su u Realu spremni taj transfer platiti 150 miliona funti, od čega bi 90 pripalo klubu s Old Trafforda, a ostatak bi zaradio napadač s sedmičnim primanjima od 250.000 funti.

Ne samo to, "kraljevski klub" sprema se na još jednu "otimačinu" engleskom nogometu, a riječ je o aktualnom selektoru reprezentacije, Fabiju Capellu. Talijan je u dva navrata sjedio na klupi Reala, a u obje sezone (1996/97, 2006/07) osvojio Primeru.

"Volim izazove i nemam namjere zatvarati niti jedna vrata", slikovito je priznanje o zainteresiranosti za posao dao Capello, no to se ne bi trebalo dogoditi prije no što mu ugovor s Engleskim nogometnim savezom ne istekne (2012.).

Što se Rooneyja u Madridu tiče, odgovor je ponudio menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson:

"On će igrati za nas i sljedeće sezone."

Inače, škotski nogometni stručnjak dao je naslutiti i da će Rooney biti spreman za subotnji gradski derbi protiv Manchester Cityja u subotu:

" Posljednjih je dana dobro radio, vidjet ćemo."

Podsjetimo da Rooneyja još uvijek muči gležanj desne noge kojeg je ozlijedio u Münchenu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.