AS
2

Real Madrid na ljeto kreće po Kuna Agüera

Totalsport
Kun Aguero (Foto: AFP)
Kun Aguero (Foto: AFP)
Iako je do kraja sezone ostalo još dosta vremena, a Real Madrid još uvijek lovi naslov u Ligi prvaka, španski mediji već uveliko se bave mogućim izgledom ekipe u idućoj sezoni.

Iako su dosad uglavnom pisali o Velšaninu Garethu Baleu kao meti broj jedan, AS je u ponedjeljak objavio kako će "kraljevski klub" na ljeto najprije krenuti u lov na napadača Manchester Cityja Sergija Kuna Agüera. Neuvjerljive i nekonstantne igre Karima Benzeme i Gonzala Higuaina nagnale su klupske čelnike da kao prioritet postave pojačavanje napada. AS tvrdi da je najveća želja Realova vodstva bio Radamel Falcao, ali u klubu ne žele ulaziti u sukob s gradskim rivalom Atletico Madridom u kojem igra Kolumbijac.

AS navodi da Agüero ne bi imao ništa protiv dolaska u Real. Štaviše, podsjeća da je uoči ovosezonskog meča Madriđana protiv Cityja u Ligi prvaka izjavio:

"Danas sam u Manchester Cityju zato što Real nije pokazao zanimanje za mene. Nisam imao izbora".

Također, navodi se u tekstu da bi se Kun rado vratio u Madrid i kako bi češće mogao viđati sina Benjamina koji s majkom živi u španskoj prijestolnici.

Osim Argentinca, AS zaključuje kako se na širem popisu Realovih želja nalaze i spomenuti Gareth Bale (Tottenham), te Isco (Malaga) i Daniel Carvajal (Bayer).