Video
0

Raulov treći hat-trick u karijeri

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Raul Gonzalez Blanco (31) legendarni je kapiten madridskog Reala i vodeći klupski strijelac svih vremena. U nedjeljnom je dvoboju 33. kola španskog nogometnog prvenstva ponovo zablistao i podsjetio na svoje najbolje dane.

Na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan Raul je Sevilli zabio hat-trick u razmaku od samo 21 minute i tako odveo svoju momčad do 4-2 pobjede i smanjenja vodstva za vodećom Barcelonom uoči međusobnog ogleda na Santiago Bernabeuu na četiri boda.

Zanimljivo je da je Raulov hat-trick Sevilli bio tek njegov treći u španskom prvenstvu u karijeri. Prva je dva ostvario protiv Valladolida u sezonama 1998/99 i 2003/04.

  • Presretan sam zbog tri postignuta gola, ali oni su kulminacija sjajne timske igre. Ponosan sam na ovu ekipu, na igrače i stručni stožer zbog sjajnog pobjedničkog niza koji je dokaz veličine ovog kluba. Ponosan sam što nosim Realov dres i mislim da nakon utakmice sa Sevillom razloga za veselje i ponos imaju svi Realovi navijači – rekao je Raul, čija je momčad osvojila 52 od 54 moguća boda u posljednjih 18 prvenstvenih utakmica.