Prva postava Reala
0

Raul i Benzema u vrhu, Ronaldo desno

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Na desnom krilu zaigrao je Cristiano Ronaldo na prvom Realovu treningu s loptom u Irskoj, gdje se madridska nogometna ekipa priprema za početak nove sezone.

Marca je u izdanju od petka izvijestila o prvom treningu Realovih nogometaša s loptom. Čileanski trener Manuel Pellegrini razvrstao je igrače u dvije ekipe te im dao da se nadigravaju na dva gola.

U sastavu za kojeg bi se moglo reći da je prvi tim u vrhu napada je zaigrao starosjedilac Raul s Francuzom Benzemom, dok se Ronaldo smjestio na poziciju desnog krila. Nedavno je izjavio da baš nju preferira u odnosu na bilo koju drugu.

U izvještaju se ne spominje mjesto koje je zauzeo Kaka. U datim bi okolnostima najlogičnije bilo da zaigra na mjestu lijevoga veznog igrača. Isto je mjesto u prijašnjoj eri Perezovih 'galacticosa' zauzimao veliki Francuz Zidane, dok je uz desnu aut-liniju igrao Luis Figo.

U četvrtak je čileanski trener osvježio svoje igrače popustivši gas. U utorak i srijedu Madriđani su trenirali po triput na dan, bez lopte. Isto ih čeka i u petak. Trening s loptom u četvrtak, piše Marca, trajao je svega tridesetak minuta.

U ponedjeljak igraju prvu pripremnu utakmicu: protiv Shamrock Roversa u Dublinu.