Odlučan da vrati klub na vrh
0

Ranieri: Neću napustiti brod koji tone

Totalsport
Claudio Ranieri (Foto: AP)
Claudio Ranieri (Foto: AP)
Trener Rominih nogometaša Claudio Ranieri odlučan je da vrati klub na staze uspjeha nakon niza negativnih rezultata u posljednje vrijeme.

"Opustite se, ne idem nikuda. Neću napustiti brod koji tone", metaforički se izrazio Ranieri, čija je ekipa poražena u zadnja tri susreta, dva u Seriji A i u prvom susretu osmine finala Lige prvaka od Šahtara.

"Neću otići usred sezone. Situacija je teška, pa mi je kao rođenom Rimljaninu dvostruko žao, ali ne mislim se predati. Uvijek sam se uzdignute glave suočavao s izazovima i tako ću nastaviti. Porodica Sensi prodaje klub, novi je kupac tu, ali još proces kupovine nije dovršen. Dobijam pozitivne vijesti da žele produžiti moj ugovor, ali ne možemo požurivati takve stvari", komentirao je strateg "vučice" na pres-konferenciji nakon što je trening Rominih nogometaša u Trigoriji u subotu ujutro prekinula grupa od 200-ak bijesnih navijača, naoružana petardama i dimnim bombama.

"Navijači žele vidjeti tim koji daje sve od sebe na terenu. Oni su fokusirani na sutrašnju utakmicu s Genoom i žele rezultat. Nije ih briga o klupskim planovima i strategiji za budućnost", zaključio je Ranieri.