Poništen mu gol
2

Ramos: Vrijeme je da suci pogriješe i u našu korist

Totalsport
Igrač Real Madrida Sergio Ramos požalio se nakon utakmice španskog prvenstva u gostima protiv Valladolida na sudačke odluke za vrijeme ove, ali i drugih utakmica ove sezone.

Španskom je reprezentativcu kod rezultata 2-2 poništen u potpunosti regularan pogodak zbog navodnog zaleđa, u kojem su se našla čak trojica igrača Reala, ali ne i Ramos. Madrižani su u konačnici ipak slavili pobjedu (3-2) zahvaljujući pogotku Mesuta Özila iz slobodnog udarca.

"Bio je to čisti pogodak i jako me smeta što je poništen. Neovisno što smo na kraju upisali pobjedu. Da je bio bilo koji drugi rezultat na kraju utakmice, ne bi se ovo dobro završilo. Nije prvi put da nas suci oštećuju ove sezone. Mislim da je vrijeme da pogriješe koji put i u našu korist", rekao je Ramos.

Real se nakon 15 odigranih utakmica nalazi na trećem mjestu prvenstvene tabele s osam bodova zaostatka za vodećom Barcelonom, koja ima i utakmicu manje. Ramos smatra da pogrešaka do kraja sezone više ne smije biti.

"Udaljenost između nas i lidera je velika. Svaki idući posrtaj značio bi sve manje šanse za zatvaranje razlike", zaključio je Ramos.