Nogomet
0

Rakitić i Krstajić izbačeni iz momčadi Schalkea

FENA
Foto: Bild
Foto: Bild
Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (19) izbačen je zajedno s Mladenom Krstajićem iz momčadi Schalkea zbog noćnog provoda i neće nastupiti u ključnoj utakmici protiv Rosenborga u Ligi prvaka.

Rakitić je zajedno sa suigračima Mladenom Krstajićem (33) i Jermaineom Jonesom (26) nakon utakmice protiv Eintrachta (2:2) noć proveo u noćnom klubu u Duisburgu na koncertu srpske folk zvijezde Mileta Kitića. Rakitić, Krstajić i Jones su prema pisanju njemačkog lista "Bild" ostali u klubu "Intakt" najmanje do 4.30 sati ujutro konzumirajući alkohol.

[SLIKA]1[/SLIKA]Kada je trener njemačkog doprvaka Mirko Slomka u novinama ugledao fotografije noćnog provoda trojice važnih igrača doslovno je poludio i izbacio svu trojicu iz momčadi.

"Razočaran sam njihovim ponašanjem. Tri dana prije ključne utakmice ove sezone oni su se provodili u noćnom klubu. Takvo ponašanje neću tolerirati. U klubu smo postavili jasna pravila, a njih trojica su ih teško narušila," kazao je Slomka.

Sva trojica su za sada suspendirana, a o njihovoj sudbini čelnici kluba će odlučiti nakon dvoboja protiv Rosenborga.

"Sada se moramo koncentrirati na utakmicu protiv Norvežana. Pobjeda nas vodi u drugi krug Lige prvaka, a o njima ćemo raspraviti nakon utakmice," dodao je Slomka.

Utakmica izmeðu Schalkea i Rosenbora na rasporedu je večeras, a njemačkom sastavu treba pobjeda za plasman u osminu finala Lige prvaka, dok Rosenborg u drugi krug vodi i neodlučeni ishod.