Nogomet
0

Rajevac odbio trenirati reprezentaciju Srbije

Totalsport
Milovan Rajevac
Milovan Rajevac
Srbijanski trener Milovan Rajevac (56), tvrdi B92, odbio je izdašnu ponudu Srbijanskog nogometnog saveza (FFS) za vođenje njihove reprezentacije.

Isti izvor tvrdi da je je predsjednik FSS-a Tomislav Karadžic selektoru Gane na Svjetskom prvenstvu ponudio mjesečnu platu od 45.000 eura plus nagradu u slučaju plasmana reprezentacije na Euro u Poljskoj i Ukrajini.

Iako se radi o uvjetima sličnima onima pod kojima je radio dosadašnji selektor Radomir Antić, Rajevac je ponudu odbio. Srbijanski su mediji ranije pisali da mu Ganci nude novi četverogodišnji ugovor uz garantovanih milion dolara godišnje plate.

Paralelno s vijestima iz Beograda stiglo je i saopćenje iz Ganskog nogometnog saveza (GFA), iz kojeg izvješćuju da su s Rajevcem postigli dogovor oko produženja saradnje.

"Sigurno je da ćemo vrlo skoro produžiti ugovor s našim dosadašnjim selektorom, gospodinom Rajevcem", stoji na internetskoj stranici GFA-a.

Srbima će očito ostati odabir između Lothara Matthäusa i Otta Rehhagela, koji su se spominjali kao alternativna rješenja.