Nogomet
173

Rade Krunić: Selektor me nazvao i rekao da neću biti na spisku

Piše: O. T.
Veznjak Empolija Rade Krunić (22) nije uvršten na spisak selektora Mehmeda Baždarevića za prijateljske susrete protiv Luksemburga i Švicarske koje se igraju 25, odnosno 29. marta. Prema Krunićevim riječima, selektor je u zadnji čas odlučio promijeniti svoju odluku.

Čak je i na zvaničnoj Facebook stranici Empolija potvrđeno da će Krunić biti na spisku, a i sam igrač je to objavio na svojoj Facebook stranici.

Rade Krunic è stato convocato dalla nazionale bosniaca per i prossimi impegni. La Bosnia affronterà in amichevole il...

Posted by Empoli Fc Official on Monday, March 14, 2016

Međutim, presudilo je to što nije igrao posljednja dva meča za svoj tim. Krunić je izjavio da potpuno prihvata odluku selektora.

"Iako sam prvobitno bio planiran na spisku selektora Baždarevića i čak je moj klub objavio da sam dobio poziv, sinoć me je nazvao selektor i objasnio da neću dobiti poziv zbog neigranja na zadnje dvije utakmice. Kao profesionalac prihvatio sam ovu odluku selektora. U budućnosti ću se još više truditi kako bih dobio poziv", napisao je Krunić.

Iako sam prvobitno bio planiran na spisku selektora Baždarevića i čak je moj klub objavio da sam dobio poziv, sinoć me...

Posted by Rade Krunić on Tuesday, March 15, 2016