Nogomet
0

Puyol nahvalio Riberyja: On čini razliku na terenu

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Poznata je želja Francka Riberyja da jednoga dana dres minhenskoga Bayerna zamijeni Barceloninim. Odluči li se za taj potez igrači katalonskog kluba dočekat će ga raširenih ruku.

Da se to naslutiti iz izjave pouzdanog stupa obrane momčadi s Camp Noua. Carles Puyol imao je u kratkom razdoblju priliku u dva navrata osvjedočiti za što je francuski nogometaš njemačkog kluba sposoban, pa ne vidi ništa loše u tome da Ribery osnaži njegovu momčad.

  • Moram primijetiti da je riječ o vrlo dobrom nogometašu. Ipak, pitate li me hoće li ga Barcelona potpisati, moram vam odgovoriti da to nije u domeni mog posla. Sve što vam o njemu mogu reći jest da je on igrač koji radi razliku na terenu - pohvalio je Puyol Riberyja, a potom se kratko osvrnuo na četvrtfinalne utakmice protiv Bayerna (4-0, 1-1) kojima je Barcelona izborila polufinale Lige prvaka, odnosno oglede protiv londonskog Chelseaja.

  • Zadovoljni smo, premda smo silovitim početkom željeli postići pogodak i tako Bayernu još više zakomplicirati izglede. U tome nismo uspjeli, ali držali smo kontrolu susreta. Sada se moramo okrenuti utakmicama u prvenstvu, a kada dođe vrijeme počet ćemo razmišljati i polufinalu Lige prvaka.