Sniženje 50 posto na eKuponu
0

Putujte u Lisabon i bodrite Zmajeve za 449,50 KM

Piše: N. J.
Sa utakmice u Lisabonu prije dvije godine (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Sa utakmice u Lisabonu prije dvije godine (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Prvi bh. portal za grupnu kupovinu, eKupon, omogućio je vjernim navijačima naše fudbalske reprezentacije da bodre Zmajeve u drugoj utakmici baraža koju naša reprezentacija igra protiv Portugala.

U saradnji sa putničkom agencijom M-97, eKupon je i ovog puta za svoje cijenjene kupce pripremio fenomenalnu ponudu. Zahvaljujući tome, moći ćete prisustvovati jednoj od najznačajnijih utakmica za bh. fudbal i iskoristiti pet dana za vaš odmor iz snova. Riječ je o jednoj u nizu regionalnih ponuda koju vam i ovog puta omogućava jedino eKupon.ba uz popust od čak 50 posto.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će revanš susret baraža za odlazak na EP s Portugalom igrati 15. novembra u 21 sat po lokalnom vremenu na stadionu Luz u Lisabonu. Lisabon će svojom raskoši i bogatstvima kolonijalnog doba, moćnih kraljeva i kulturološkim specifičnostima zasigurno izmamiti vaše uzdahe divljenja.

Putujte u Lisabon sa eKuponom i putničkom agencijom M-97 d.o.o. i podržite naše Zmajeve pri pokušaju da postignu najveći uspjeh do sada i da se plasiraju na EURO 2012. Platite samo 449,50 KM umjesto 899 KM za prijevoz avionom na relaciji Budimpešta - Lisabon - Budimpešta, putovanje modernim autobusom na relaciji Sarajevo – Budimpešta – Sarajevo u pratnji vodiča, četiri noćenja sa doručkom u hotelu sa dvije zvjezdice i prijevoz u Portugalu (aerodrom - hotel - aerodrom). Ulaznica za utakmicu, aerodromska taksa i fakultativni izleti nisu uključeni u cijenu.

Idemo u Portugal da podržimo naše Zmajeve!