Arsene Wenger
0

"Putujemo u Manchester s puno samopouzdanja"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Menadžer Arsenala Arsene Wenger bio je jako zadovoljan igrom svojeg tima u 34. kolu engleskog nogometnog prvenstva u kojem je na Emiratesu savladao Middlesbrough 2-0 dvama golovima Cesca Fabregasa.

Veliki je to poticaj za Arsenal uoči gostovanja na Old Traffordu u polufinalu Lige prvaka koje “topnike” očekuje u srijedu.

  • Bila je to jako zabavna utakmica, a u njoj se moglo pomalo vidjeti kako su igrači mislima već usmjereni na Ligu prvaka. Bila su nam ovo važna tri boda kojima smo pobjegli Aston Villi na sigurnu udaljenost - započeo je Wenger i nastavio:

  • Imamo deset bodova viška četiri utakmice prije kraja i sada bi se mogli usredotočiti možda i na dostizanje Chelseaja (na trećem mjestu), budući da još igramo utakmicu kod kuće protiv njih - rekao je Wenger i tada se okrenuo dvoboju s Manchesterom.

  • S puno samopouzdanja idemo na Old Trafford. Idemo tamo igrati svoju igru kao i na svakom drugom gostovanju, te pokušati zabiti gol ili dva i doći do pobjede. Najvažnije će za nas biti da damo sve od sebe. Kada igramo najbolje što znamo sposobni smo svakoga pobijediti. Ne zanimaju me priče o eventualnim Manchesterovim slabostima, budući da su oni iskusna momčad. Ako damo sve od sebe, imamo dobre šanse za pobjedu i mislim da ju možemo i ostvariti.