Nogomet
0

VIDEO / Pulis: Trebali smo pobijediti s većom razlikom

Totalsport
Menadžer Stoke Cityja Tony Pulis izrazio je zadvoljstvo nakon pobjede nad Hajdukom (1-0) u prvoj utakmici 3. pretkola Evropske lige, ali i žal za propuštenim prilikama.

Jedini gol na Britanniji zabio je Jon Walters već u 3. minuti, glavom nakon ubacivanja Matthewa Etheringtona, što je na kraju, pokazalo se, bio jedini gol na susretu iako je domaćin imao još nekoliko izglednih prilika.

"Atmosfera je bila sjajna i pobijedili smo, ali malo smo razočarani što nismo zabili više golova, posebno u prvom poluvremenu. Imali smo dovoljno prilika ostvariti bolji rezultat od 1-0. Ali na kraju nismo primili gol, što je važno. Idemo u Split i ako damo gol, oni će morati da daju tri da bi nas prošli", rekao je Pulis.

"Fantastično smo krenuli, a najlošiji period bio je 10, 15 minuta nakon gola. Tada smo podigli igru za zadnjih dvadesetak minuta prvog dijela i mogli smo postići još tri ili četiri gola. Da smo imali dva ili tri gola prednosti, tad više ne bismo imali problema. U drugom dijelu bili smo umorni. Imali smo četvoricu ili petoricu koji su bili jako umorni, uključujući krila (Etherington i Pennant, op.a.) i Kenwynea Jonesa", dodao je menadžer Stokea.

Uzvrat na Poljudu igra se za sedam dana.