Nogomet
0

PSG potvrdio pregovore s Davidom Beckhamom

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Pariški nogometni klub PSG potvrdio je da su u pregovorima s bivšim kapetanom engleske reprezentacije Davidom Beckhamom.

Beckhamu (36) će ugovor s američkim klubom LA Galaxyjem isteći po završetku domaćeg prvenstva, te je izjavio da ga intrigira ponuda PSG-a koji ga je voljan uključiti u veliki projekt uzdizanja kluba na najvišu nogometnu razinu uz pomoć bogatih katarskih sportskih investitora (QSI).

"Vodimo pregovore, ali više od toga vam u ovom trenutku ne mogu otkriti", rekao je predsjednik QSI-a Nasser Al-Khelaifi.

"Čim saznamo da smo postigli dogovor ili da je Beckham potpisao, vi ćete također to znati. Ne postoji određeni rok do kojeg se ovo pitanje mora riješiti", rekao je Al-Khelaifi.

Vjeruje se da mu je PSG spreman ponuditi 18-mjesečni ugovor. Izvor blizak pregovorima tvrdi da Beckham u ugovoru traži postotak od prodaje dresova PSG-a sa svojim imenom. Predsjednik QSI oštro odbacuje takve budalaštine.

"Ma kakvi. On je odan svom poslodavcu i trenutno je koncentriran samo na uspjeh LA Galaxyja. Još je pod ugovorom i poštuje ga", rekao je Al-Khelaifi.

LA Galaxy u nedjelju igra polufinale Zapadne konferencije MLS lige protiv Real Salt Lakea. Pobjednik će se 20. ovog mjeseca naći u finalu s pobjednikom Istočne konferencije u kojem se sastaju Houston i Kansas City.