Sarajevo Holiday Market
27

Provedite vikend u znaku bordo boje

Klix.ba
Došao je, za mnoge, posljednji radni dan u sedmici, a zatim i dugoočekivani vikend, a vi ne znate kako i gdje ih provesti? Fudbalski klub Sarajevo ima sjajno rješenje, posebno ako ste navijač ekipe sa Koševa.

Kako su simatizeri i navijač FK Sarajevo navikli, i danas će, u periodu od 18 do19 sati, u bordo kućici na Sarajevo Holiday Marketu biti upriličeno druženje navijača i prvotimaca bordo kluba. Ovaj put domaćin će biti lijevi bek ekipe, Riječanin Mario Tadejević.

Nakon ugodnog druženja na Marketu, iz FK Sarajevo preporučuju da se zaputite ka prostorijama kluba, gdje vas u novootvorenom Bordo Caffe-u čeka ugodna atmosfera i muzika uživo s početkom u 21 sat.

Što se vikenda tiče, svi su pozvani da posjete bordo kućicu Sarajevo Holiday Marketa, gdje će u subotu, u periodu od 18 do 20 sati, čeka ne jedan, već čak pet prvotimaca kluba sa Koševa, Ivan Sesar, Radan Šunjevarić, Edin Ademović, Almin Abidhodžić i Nemanja Mijušković. Druženje će teći u malo drugačijem smjeru, te će svi oni koji dođu, pored uobičajenog slikanja i dijeljenja autograma, moći odmjeriti snage sa našim igračima u stonom fudbalu.

Za kraj vikenda, u nedjelju, zakazano je druženje u bordo kućici sa Ivanom Tatomirovićem i Amerom Osmanagićem.

Provedite vikend u znaku bordo boje!