Nakon remija s Omnijom
0

Prosinečkom se opasno klima trenerska klupa u Zvezdi

Totalsport
Robert Prosinečki (Foto: Arhiv)
Robert Prosinečki (Foto: Arhiv)
Situacija hrvatskog trenera Roberta Prosinečkog na klupi beogradske Crvene zvezde je sve nestabilnija. Korak unazad Prosinečki i Beograđani su napravili i u četvrtak.

U prvoj utakmici 3. pretkola Evropske lige Crvena zvezda je u Beogradu odigrala samo 0-0 protiv kiparske Omonije. Loš je to rezultat prije uzvrata, iako će Prosinečki reći suprotno.

"I dalje imamo dobar rezultat. Pogotovo zato jer će se Omonia morati otvoriti kao domaćin, a onda ćemo vidjeti kako reaguju. Kod nas su se isključivo branili i nama je bilo teško probiti taj iskusni bedem ispred njihovog gola", rekao je proslavljeni hrvatski nogometaš.

Inače, prije te utakmice je, po navodima dijela beogradskih novina, Prosinečki bio u nezavidnom položaju. Neki su nagađali da mu se opasno klima trenerska klupa, a čelnici kluba su i zasjedali, te su baš od Prosinečkog tražili objašnjenja zašto momčad igra slabo na početku nove sezone.

"Mislim da nismo igrali loše, niti da smo jalovo napadali kako neki tvrde. Bilo je vrlo dobrih perioda, ali nažalost nismo došli do pogotka", rekao je Prosinečki.

No, ne prođe li Omoniju, Prosinečki će se sigurno približiti odlasku iz Beograda, a na njegovu nesreću u domaćem susretu nije stvorio nikakvu rezultatsku prednost protiv Kiprana.