Market.ba
0

Prodaje se uprava i igrački kadar FK Sarajevo

Sarajevo-x.com
Svoje nezadovoljstvo posljednjim rezultatima FK Sarajevo navijači su pokazali i na šaljiv način.

Naime, na bosanskohercegovačkom internet oglasniku Market.ba objavljen je oglas u kojem stoji da oglašivač prodaje cijelu upravu i igrački kadar FK Sarajevo.

"Prodajem upravu i igrački kadar Fudbalskog kluba Sarajevo. Prodajem sve igrače osim juniora koji nisu dobili priliku za prvi tim, stručni štab, upravu i upravni odbor, sekretarice, sekretare, čistaćice i domare... svaki gore navedeni dolazi sa 20 KM gratis", kaže se u oglasu koji je u nedjelju objavljen na Marketu. U oglasu ipak nije navedena cijena.

Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo trenutno se nalazi u velikim problemima nakon navijačkih nereda koji su u srijedu izbili na stadionu Koševo, kada je povrijeđeno 40 osoba. Također, takmičarska komisija Nogometnog saveza BiH jednoglasno je suspendovala stadion Koševo, a sljedeće sedmice treba donijeti odluku o visini novčane kazne i koliko će dugo Sarajevo igrati pred praznim tribinama.

U posljednjoj utakmici u nedjelju igrači Sarajeva poraženi su od ekipe Zvijezde sa 2:1 i trenutno se nalaze na petom mjestu Premijer lige BiH sa 39 bodova.