Liga prvaka, grupa H
0

VIDEO / Preokreti u sudijskim nadoknadama

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U trećim minutama sudijskih nadoknada u dvobojima trećeg kola H grupe Lige prvaka Arsenal je izgubio pobjedu u Alkmaaru (1-1), a Standard remi u Ateni protiv Olympiacosa (2-1 za Grke).

Time je Arsenal ostao bez treće pobjede u trećem nastupu.

U vodstvo su Londončani došli u 36. minuti u tri poteza. Loptu je domaćem stoperu na 35 metara od gola oteo Andrej Aršavin, proigrao nalijevo Van Persieja koji je pak krasnom asistencijom na daljoj stativi pronašo Fabregasa. Kapiten je lako plasirao loptu u praktično praznu mrežu.

Golom stopera Mendesa da Silve u trećoj minuti sudijske nadoknade drugog poluvremena Nizozemci su ipak spasili bod. Osvojili su dva u tri odigrane utakmice.

U Ateni je pak rezervni igrač Stoltidis glavom zabio za 2-1 pobjedu Olympiacosa nad Standardom iz Liegea, drugu Grka u grupi, također u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Oba svoja gola Grci su zabili glavom, oba nakon prekida. Gosti su došli u vodstvo golom Igora De Camarga u 37. minuti na asistenciju Milana Jovanovića.

Liga prvaka, grupa H, 3. kolo:

AZ Alkmaar – Arsenal 1-1 (Medes da Silva 90+3 / Fabregas 36) Olympiacos – Standard 2-1 (Mitroglou 43, Stoltidis 90+3 / De Camargo 37)

Redoslijed: 1. Arsenal 7, 2. Olympiacos 6, 3. AZ Alkmaar 2, 4. Standard 1