Nogomet
0

Premierliga: Treći remi Sunderlanda, tek drugi bod Liverpoola

Totalsport
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
U posljednjoj utakmici subotnjeg dijela 4. kola engleske nogometne Premierlige Sunderland i Liverpool podijelili su bodove odigravši na Stadionu Svjetla 1-1.

U susretu u kojem je u potpunosti dominirao Liverpool slobodno možemo reći da je Sunderland "iščupao" bod, iako je Luis Suarez izjednačio za "redse" 20 minuta prije kraja. Liverpool je imao 65 posto posjeda lopte u svojim nogama i čak 18 udaraca prema suparničkom golu, dok je domaćin samo tri puta prijetio i to tek jednom u okvir! Nepotrebno je reći da je taj jedan udarac Stevena Fletchera u 29. minuti prvog dijela bio dovoljan za bod.

U nastavku je tim Brendana Rodgersa stvarao pritisak, ali do pogotka nije mogla sve do spomenute 71. minute kada je nakon "flipera" lopta došla do Urugvajca Suareza koji iz neposredne blizine pogađa praktično praznu mrežu.

Uprkos puno boljoj igri nego u prva tri kola nove sezone, tim Liverpoola i dalje ne zna za pobjedu. Nakon četiri utakmice ima svega dva boda (dva remija). Sunderland je pak odigrao i treći remi ove sezone (ima utakmicu manje od ostalih). Prije Liverpoola remizirali su s Arsenalom i Swanseajem.

Engleska Premierliga, 4. kolo:

Sunderland - Liverpool 1-1 (Fletcher 29 / Suarez 71)