Nakon poraza od Novare
0

Predsjednik Lazija najavio tri velika pojačanja i ostanak Reje

Totalsport
Claudio Lotito
Claudio Lotito
Predsjednik Lazija Claudio Lotito nije se previše uzbuđivao zbog poraza njegovih nogometaša kod Novare 2-1, a treneru Edoardu Reji poručio je kako može računati na tri prava pojačanja za narednu sezonu.

Lazio je i dalje na trećem mjestu unatoč porazu kod "drugoligaša" Novare 2-1 u današnjoj (srijeda) utakmici odgođenog 33. kola Serije A. Potvrdio je Lotito da nema namjeru mijenjati trenera s kojim radi na dugoročnom projektu.

"Rejin ostanak barem što se mene tiče nikada i nije bio upitan. Ja želim da zajednički nastavimo rad na projektu kojeg smo započeli. Za iduću sezonu pokušat ćemo dovesti tri vrhunska pojačanja, tri igrača najviše klase, kako bi bili konkurentni u Evropi", izjavio je za Sky Sport Italiju Lotito.

Predsjednik Lazija nada se i skorom povratku na teren najboljeg strijelca ekipe njemačkog reprezentativca Miroslava Klosea.

"Ako me pitate za Klosea, koliko ja znam, on bi trebao igrati u zadnje dvije utakmice ove sezone, ali još vam ništa ne mogu garantirati", zaključio je prvi čovjek "nebeskoplavih".

Nakon poraza kod Novare pred Lazijom je novo gostovanje i to kod Udinesea koji je također jedan od brojnih pretendenata za treću poziciju na tabeli.