Nogomet
0

Praznovjerni Redknapp: Odbacio sam odijelo, neću i suprugu

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Očajna vremena zahtjevaju očajne mjere. Takve riječi najbolje opisuju novi potez menadžera QPR-a Harryja Redknappa koji je očito podlegao praznovjerju.

Redknapp je trebao biti QPR-ov spasitelj ove sezone, ali samo šest utakmica prije kraja sezone u engleskom nogometnom prvenstvu njegova ekipa je pretposljednja na ligaškoj tabeli, a od sigurne zone je udaljena velikih sedam bodova.

"Odbacio sam moje klupsko odijelo ovog vikenda, kao i kravatu. Sa ženom sam ostao 45 godina i nju ne želim odbaciti jer je ona najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Osim nje sam odbacio sve ostalo", kaže Redknapp, koji se nada da će promjena odijela promijeniti njegovu i samim time sreću ekipe na bolje.

"To je glupo. Kada sam bio u Bournemouthu mislim da sam imao niz od 26 utakmica bez poraza i uvijek sam nosio istu odjeću. Istu košulju, odijelo, cipele i kravatu. To je bedasto, zar ne? Kakve to veze ima s postizanjem gola? Nikakve. Ako pobijedite, onda ćete nositi odijelo sljedeće sedmice, a ako ne, onda je odijelo krivo. To je ludost", dodao je menadžer QPR-a koji prvu od šest preostalih ključnih utakmica igra već danas na gostovanju kod Evertona.