Nogomet
0

Pravi razlog Beckhamovog odlaska u LA je bolest njegovog sina Romea

Sarajevo-x.com
David Beckham se odlučio na preseljenje u Los Angeles u nadi da će njegov sin Romeo, koji boluje od epilepsije, tamo dobiti najbolji liječnički tretman.

Kako tvrdi anonimni izvor, David i njegova žena Victoria već se mjesecima planiraju preseliti u Los Angeles, s obzirom da svjetski stručnjaci za liječenje epilepsije žive upravo u Los Angelesu. Izvor tvrdi da je bračni par jednom prilikom izjavio kako su spremni ići na kraj svijeta kada bi to pomoglo njihovom četverogodišnjem sinu.

“Glavni razlog njihovog odlaska nije novac, već njihov sin Romeo. Očajni su i žele pronaći način kako bi kontrolisali epilepsiju. Dosta su istraživali i otkrili su da je najbolja medicinska pomoć za tu bolest u Los Angelesu, gdje se čak izvode i vrlo komplikovane i eksperimentalne operacije u pokušaju da se bolest kontroliše.”, rekao je izvor.

Beckhamov transfer u losangeleski klub digao je pravu prašinu među slavnima. Naime, poznato je da su Rod Stewart, Steven Spielberg i Jennifer Lopez već kupili sezonske karte za utakmice Los Angeles Galaxyja kako bi mogli gledati nogometnog majstora na djelu.