Nogomet
0

Povratak Beckhama, remi LA Galaxyja

Totalsport
Veznjak engleske nogometne reprezentacije David Beckham vratio se na travnjake u MLS ligi nakon odslužene utakmice suspenzije radi dobivenog crvenog kartona.

Beckhamov Los Angeles Galaxy odigrao je bez golova i pobjednika na gostovanju kod DC Uniteda u Washingtonu, a Englez je odradio svih 90 minuta.

Podsjetimo, Beckham je crveni karton zaradio 15. avgusta u dvoboju protiv Seattle Soundersa, nakon čega je LA Galaxy u jednoj utakmici u kojoj on nije nastupio pobijedio Chicago 2-0. Zanimljivo je da je upravo RFK stadion u Wahingtonu mjesto gdje je Beckham ostvario svoj debi u dresu Galaxyja po dolasku u MLS ligu 9. avgusta 2007. godine.

  • Moramo biti zadovoljni s četiri osvojena boda u dvije zadnje utakmice.Ne može se tražiti više od igrača. Dali su sve od sebe u teškim, vrućim uvjetima, a s obzirom na stalna putovanja i utakmice u kratkim periodima ovo je dobar rezultat - rekao je Beckham, koji je najveću priliku za postizanje gola imao u 89. minuti, ali je njegov udarac s ruba kaznenog prostora jedva odbranio golman DC Uniteda Josh Wicks.

Nakon 23 odigrane utakmice LA Galaxy zauzima drugo mjesto u Zapadnoj konferenciji s 35 osvojenih bodova, četiri manje od vodećeg Houstona, a ukupno u ligi dijeli četvrto mjesto s Chicagom koji ima jednak broj bodova uz utakmicu manje.