Adriano u Flamengu
0

'Ponovno ću igrati nogomet s osmijehom'

Totalsport
Na službenom predstavljanju u Flamengu, problematični bivši napadač Intera Adriano potvrdio je da će mu igranje u brazilskom prvoligašu ponovno širom otvoriti vrata brazilske reprezentacije...

U četvrtak je Adriano predstavljen kao nova udarna snaga Flamenga, kluba u kojem je 2000. godine započeo profesionalnu karijeru nogometaša, ali i u kojem je prošao juniorski pogon i selekciju.

  • U Flamengo sam došao kada mi je bilo sedam godina. Kada sam ponovno na sebe stavio dres osjetio sam nešto što sam osjetio kao sedmogodišnjak, a osjećaj je bio nevjerovatan. Noseći ovaj dres nogomet ću ponovno igrati s osmijehom - oduševljeno će Adriano.

  • Nikada uistinu nisam mislio prekinuti karijeru, jedino što mi je bilo potrebno jest vrijeme odmora provedeno u krugu porodice.

Uvjeren je Adriano da će se igrama u Flamengu nametnuti selektoru Dungi, premda svjestan je da će sve ovisiti o njegovim izvedbama na terenu.

  • Igrom i golovima dokazat ću da sam sposoban i dalje igrati za reprezentaciju - izjavio je, a zatim napokon progovorio o odlasku iz Intera:

  • U Italiji nisam bio sretan, što ne znači da nisam bio sretan u Interu. To je sjajan klub, a jednaka je i ekipa, ali odlučio sam se za odlazak. Želio bih samo reći da nisam otišao kako bih iskoristio situaciju, već sam samo želio ponovno biti slobodan igrač.