Andrij Ševčenko
0

VIDEO / "Platili smo danak neiskustvu"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Kijevski Dinamo imao je prednost nad Interom u utakmici 4. kola grupe F nogometne Lige prvaka nakon što je ukrajinski topnik Andrij Ševčenko postigao svoj 15. gol (kroz karijeru) ekipi sa San Sira.

Ipak, talijanski su se prvaci pogocima Diega Milita i Wesleyja Sneijdera othrvali negativnom rezultatu i proslavili prvu pobjedu u skupini koja ih je dovela i na tron ljestvice.

  • Platili smo danak neiskustvu. Odigrali smo fantastično prvo poluvrijeme, ali nismo kontrolirali tok igre u drugom poluvremenu. Mnogo je mladih igrača u našoj ekipi koja se nije znala nositi sa situacijom. Poznajem Mourinha i znam da je sve bacio na kocku uvevši toliko napadača. Trebali smo bolje reagirati kroz kontranapade.

  • Sve je još uvijek otvoreno. Samo moramo u sljedeće dvije utakmice prenijeti igru iz ovog prvog poluvremena, pa će sve biti u redu - kazao je Ševčenko.

Drugačiji je pogled na utakmicu imao trener pobjedničke ekipe Jose Mourinho.

  • Kao posljednji u grupi došli smo u Kijev, a sada smo lideri grupe. Odigrali smo srčano i zajedničkim naporima ovo ostvarili. Mislim da će devet bodova biti dovoljno za osminu finala, dakle potrebna su nam još tri iz preostale dvije utakmice protiv Barcelone i Rubina.

  • Da smo danas poraženi ili da smo uzeli bod i dalje bi sve bili otvoreno, ali mnogo komplikovanije. Bit ću razočaran ako naša posljednja utakmica, susret s Rubinom, ne bude rasprodana. Ova ekipa zavrjeđuje podršku - rekao je portugalski strateg Intera.