Nogomet
9

Pjaca: Želim postati novi Morata i osvojiti titulu s Juventusom

Piše: D. B.
Marko Pjaca (Foto: EPA)
Marko Pjaca (Foto: EPA)
Novi nogometaš Juventusa Marko Pjaca je izjavio da bi želio postati novi Alvaro Morata te pomoći svom klubu da dođe do novog trofeja.

Pjaca je upisao tri nastupa za Juventus ove sezone, a sva tri puta je u igru ušao s klupe. Trener Stare dame Massimiliano Allegri mu je povjerio ulogu drugog napadača, ali je nogometaš istakao da mu bolje odgovara neka pozicija dublje u terenu ili na lijevoj strani. Osim toga, kazao je da želi postati nogometaš kakav je Alvaro Morata bio dok je igrao u Juventusu prije povratka u Real Madrid.

"Volio bih postati novi Morata. Učinit ću sve da se dokažem timu, treneru i navijačima. Siguran sam da mogu igrati dobro i opravdati očekivanja. Nadam se da ću pomoći Juventusu da osvoji novu titulu prvaka Italije te da ode što dalje u Ligi prvaka", izjavio je Pjaca.

Njegove pozicije u bivšem klubu Dinamu i sadašnjem Juventusu se razlikuju, no, siguran je da će se snaći.

"U Dinamu sam igrao na poziciji lijevog krila i centralnog veznog igrala. To su dvije pozicije na kojima pokazujem najviše. U Juventusu sam dobio poziciju drugog napadača te vjerujem da i u toj ulozi mogu dati veliki doprinos", završio je Pjaca.