Odgovor na "provokacije"
1

Pique: Mourinho nije bio nogometaš i ne razumije nas

Totalsport
Gerard Pique (Foto: Arhiv/AFP)
Gerard Pique (Foto: Arhiv/AFP)
Sarkastično se prije nekoliko dana trener Real Madrida Jose Mourinho osvrnuo na povredu Barceloninog genijalca Lionela Messija. U ponedjeljak mu je stigao kratak i jasan odgovor Gerarda Piquea.

Podsjetimo, argentinski nogometaš je u dvoboju Lige prvaka protiv Benfice iznesen s terena na nosilima, a u prvi se trenutak sumnjalo na tešku povredu koljena. No, nakon svega četiri dana je bez problema odigrao svih 90 minuta ligaškog okršaja protiv Betisa i postigao nova dva pogotka.

Komentirajući povredu svoga napadača Karima Benzeme, uvijek provokacijama skloni Mourinho je u subotu izjavio:

"Benzema neće biti spreman. Povrijeđeni igrač koji mora napustiti travnjak ne bi trebao biti spreman za novu utakmicu svega dva, tri dana nakon toga. No, neki susret napuste na nosilima, pa svejedno nekoliko dana kasnije igraju svih 90 minuta."

Sarkazam se, naravno, odnosio na Messija za kojeg Mourinho očito smatra da je odglumio povredu. Na pitanje kako komentira riječi portugalskog stručnjaka, Messijev saigrač Gerard Pique je bio vrlo kratak.

"Uzmite u obzir da Mourinho nikad nije igrao nogomet i zbog toga uopće ne razumije nogometaše", bocnuo je 25-godišnjak trenera najvećeg rivala.