Nogomet
12

Pippo Inzaghi dobio atraktivnu ponudu Chicaga

Totalsport
Filippo Inzaghi (Foto: Arhiv/AFP)
Filippo Inzaghi (Foto: Arhiv/AFP)
Nakon završene sezone, u kojoj je Milan osvojio drugo mjesto u Seriji A, njegov 38-godišnji napadač Filippo Inzaghi je najavio odlazak sa San Sira. Zasad, barem, prema nepoznatoj destinaciji.

Podsjetimo da je popularni Pippo, u transferu vrijednom čak 37 miliona eura, iz Juventusa 2001. godine stigao na San Siro, te upisao od tada 125 pogodaka u 296 utakmica za Milan.

Zadnjih je sezona vodio veliku borbu s čestim povredama, a neke su mu zaprijetile i nešto raniji odlazak s nogometnih terena. No, Inzaghi se ne prepušta godinama, pa tako najavljuje nastavak karijere, a talijanski mediji napominju da je dobio atraktivnu ponudu iz MLS tima, Chicago Firea.

Godišnje je Chicago već sada legendarnom strijelcu ponudio plaću od dva miliona američkih dolara, a osim što bi igrao u MLS ligi, Pippo na stolu ima ponudu i da bude trener mlade čikaške ekipe.

Inače, ranije se spominjalo da Inzaghi ima ponude iz brazilskog Vasco de Game i Los Angeles Galaxyja, pa tek treba vidjeti na koju će, ako uopće hoće, od ove tri adrese krenuti Pippo.