Nogomet
4

Petar Ilić: Želimo se revanširati Mladosti za jesenji poraz, jedva čekamo utakmicu

Piše: D. B.
Petar Ilić
Petar Ilić
Ovog vikenda se nastavlja takmičenje u Premijer ligi BiH, a banjalučki Borac će ugostiti ekipu Mladosti. Nogometaš Banjalučana Petar Ilić očekuje pobjedu svog tima kojom će se revanširati ekipi iz Velike Obarske za poraz u jesenjem dijelu prvenstva.

Banjalučani dočekuju nastavak prvenstva u dobroj atmosferi.

"Tokom priprema smo realizirali zamisli našeg stručnog štaba i sada se osjećamo spremni za takmičenje. U ekipi je atmosfera odlična i jedva čekamo prvu utakmicu protiv Mladosti", izjavio je Ilić.

Borac je tokom pauze napustio Vladan Grujić s namjerom da ode u Norvešku, no, to se nije dogodilo, pa je ostao u Banjoj Luci.

"Grujuć nije napustio Borac, imao je ponudu i sve je bilo završeno, ali su se pojavili neki problemi, pa je kapiten Borca ostao. Sretni smo što će i na proljeće biti s nama", rekao je nogometaš Borca.

Banjalučani su tokom zimskog prijelaznog roka ostali bez iskusnog Mladena Žižovića.

"Zadržali smo kostur ekipe. Žižović je otišao u Radnik i mnogo će nam nedostajati, ali srećom imamo druge kvalitetne nogometaše na njegovoj poziciji, koji ga mogu zamijeniti. Svakako se ističe Radinović, koji se već dokazao", kazao je Ilić.

Prvu utakmicu u nastavku prvenstva Borac će kao gost igrati protiv Mladosti iz Velike Obarske. Banjalučani najavljuju osvajanje sva tri boda.

"Pobjeda protiv Mladosti je imperativ, ali neće biti lako. Mladost je dovela pojačanje i očekuje nas težak meč, ali mi imamo motiv više i igramo pred svojim navijačima. Mladosti se želimo revanširati za poraz u jesenjem dijelu prvenstva", istakao je srbijanski dvadesetjednogodišnji napadač.

Cilj Borca je napredak na tabeli i uspjeh u Kupu BiH.

"Zadatak je da osvojimo što više bodova i dođemo na bolju poziciju, a u Kupu BiH želimo izboriti samu završnicu", završio je Ilić.