Odabrao Hrvatsku za odmor
105

Pep Guardiola stigao u Dubrovnik

Klix.ba
Pep Guardiola
Pep Guardiola
Pep Guardiola stigao je u Dubrovnik. Trofejni, sad već bivši trener nogometaša Barcelone, doputovao je s privatnim avionom u zračnu luku Čilipi. Iako nema potvrde, šuška se kako će na dubrovačkom području biti sljedeća četiri dana.

Guardiola s Barcelonom nije stigao do Munchena i finala Lige prvaka, ali je ipak trofejom zaključio rad na klupi Barcelone. Barcelona je u finalu španskog kupa pobijedila Atletico Bilbao te je Pep osvojio 14. trofej u četiri sezone na klupi Barce vodeći Messija i ekipu.

Iako je najavio odmor od nogometa, nagađa se kako će ipak već ovog ljeta krenuti s pripremama za novu sezonu s nekim drugim klubom, Pep je s odmorom počeo u Dubrovniku, ali godišnjim. Možda u Dubrovniku dogovori novi posao.

Posljednji put u Hrvatskoj Guardiola je bio prošlo ljeto, i to u Splitu kada je Barcelona bila gost Hajduka u Poljudu, a navodno je baš neko iz Splita organizirao, tj. pomogao Pepu u dolasku u Dubrovnik. Taj neko, ukoliko je ta informacija točna, mogao bi biti Goran Vučević koji je bio suigrač Guardioli u Barceloni, piše Jutarnji list.