Kontrovezni napadač Stokea
8

Pennant u istoj noći napao ženu u noćnom klubu i slupao auto

Totalsport
Jermaine Pennant - lijevo (Foto: AFP)
Jermaine Pennant - lijevo (Foto: AFP)
Jermaine Pennant, 29-godišnji krilni napadač Stokea, svojski se ''potrudio'' opravdati renome zločestog dečka engleskog nogometa, jer je u istoj noći počinio dva prekršaja.

U jednom ekskluzivnom noćnom klubu u Manchesteru, u koji i inače zalaze nogometaši, Pennant je navodno fizički napao jednu ženu i udario je u lice. Policija ga je uhitila i pustila uz jamčevinu, ali je istražni proces i dalje u toku.

Žrtva je 31-godišnja Jenna, koja je Pennanta navodno prozvala što se zabavlja s drugim djevojkama, dok ga kod kuće čeka trudnica koja nosi njegovo dijete.

"Ta se žena okomila na Pennanta i govorila mu: Kako se možeš ovdje zabavljati s drugim ženama, a moja prijateljica, s kojom čekaš bebu, je u drugom stanju?", ispričao je svjedok ili svjedokinja za The Sun.

Međutim, Pennantovim incidentima tu nije bio kraj. Nogometaš poznat po burnom noćnom životu i velikom broju ispada izvan terena, u nepuna dva sata nakon incidenta u noćnom klubu, slupao je svoj srebrni Audi. Policija ga je optužila za vožnju u pijanom stanju, vožnju bez vozačke dozvole i osiguranja. Za taj će prekršaj na sudu odgovarati 9. maja.