Tottenham
0

Parker: Nedostaje nam Redknapp

Totalsport
Scott Parker
Scott Parker
Scott Parker, vezni igrač Tottenhama, ističe kako klub prolazi kroz teško razdoblje zbog suđenja njegovom menadžeru Harryju Redknappu koji je optužen za utaju poreza.

Zbog tehničkih problema s avionom, Redknapp nije mogao doputovati u Liverpool i voditi svoju ekipu koja je u ponedjeljak navečer odigrala 0-0 na Anfieldu u posljednjoj utakmici 24. kola Premiershipa.

Od ponedjeljka, 23. januara, Londonski je okružni sud poprište spora koji Ujedinjeno Kraljevstvo, odnosno njegova carinska i porezna vlast, vodi protiv Redknappa i njegova svojedobnog suradnika u Portsmouthu, tadašnjeg predsjednika kluba Milana Mandarića.

Odluka je trebala biti donesena u utorak, ali je porota nakon četiri sata vijećanja raspuštena, pa će Redknapp svoju sudbinu saznati vjerojatno u srijedu.

Scott Parker, po mnogima najbolji Tottenhamov igrač u ogledu s Liverpoolom, apostrofirao je odsutnost menadžera.

"Mislim da se uvijek osjeti ako menadžer nije s vama na utakmici. Pogotovo ako je taj menadžer Harry Redknapp. On nas inspirira i daje nam dodatnu energiju. Zbog toga nam nedostaje, i to je tako već oko dvije sedmice. On je ključ naše ekipe i svega što smo napravili ove sezone. Osjetit ćemo apsolutno olakšanje kad nam se vrati u punoj mjeri u tim", rekao je Parker, te se i osvrnuo na nastup ekipe na Anfieldu.

"Uvijek je teško igrati na tom stadonu, pa niti ovoga puta nije bilo ništa drukčije. Osvojili smo jedan bod, to je najvažnije. Nismo primili gol što je dovoljan razlog za zadovoljstvo", zaključio je engleski reprezentativac.