Kaka
0

"Ovo je moj najteži trenutak u brazilskom dresu"

Totalsport
Vezni nogometaš madridskog Reala, Kaka, poput svojih ostalih suigrača iz brazilske reprezentacije jako teško je podnio ispadanje od Nizozemske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Iako je Brazil imao prednost golom Robinha iz desete minute, Nizozemska je autogolom Felipea Mela i golom Wesleyja Sneijdera preokrenula dvoboj u drugom dijelu i slavila s 2-1.

  • Sada moramo čekati četiri godine do sljedećeg Svjetskog prvenstva. Ne znam što će se događati dotad, ne znam hoću li ja biti u prilici ondje nastupiti. Radio sam naporno da bih bio na ovom Svjetskom prvenstvu, makar znam da mi se to neće priznati – rekao je Kaka.

  • Žarko sam želio boriti se za naš šesti naslov svjetskog prvaka. Nekoliko sam puta mislio da ovdje neću ni biti zbog problema s ozljedama koje sam imao tijekom sezone. Ali moji su mi suigrači dali snagu i podršku da ipak budem tu. Sa “seleçaom” imam snažnu vezu i ovo je definitivno moj najtužniji trenutak u dresu reprezentacije. Teško je sada planirati nešto što će biti za četiri godine. Sada je vrijeme za razmišljanje o svom životu i karijeri. Znam kakvu bol sada zacijelo osjećaju navijači, ali mi jako dobro osjećamo posljedice ovog poraza. Niko ih ne osjeća kao igrači - zaključio je brazilski playmaker nakon nastupa na svojoj trećoj svjetskoj smotri u karijeri.