Nogomet
0

Otac: Diego se vraća u Wolfsburg

Totalsport
Iako su ga u redovima Wolfsburga javno precrtali iz planova za sljedeću sezonu, brazilski veznjak Diego mogao bi se, najavljuje to njegov otac i menadžer, pojaviti na početku priprema "vukova" za novo izdanje Bundeslige.

"Diego se vraća u Wolfsburg. U ponedjeljak putuje avionom prema Njemačkoj", izjavio je Djair Cunha brazilskom dnevniku Folha.

"A tu Diega čeka četvrta liga", piše Bild podsjećajući na situaciju kojom je brazilski nogometaš kompromitirao položaj u klubu. "Wolfsburgov trener Felix Magath još je u svinju izjavio da će Diego ili otići u transferu vrijednom deset miliona eura ili će preseliti u drugu Wolfsburgovu ekipu".

Podsjetimo, s južnoameričkim playmakerom odnosi su nepovratno porušeni od utakmice posljednjeg bundesligaškog kola, susreta protiv Hoffenheima, pred čiji je početak, saznavši da ne konkurira za nastup, Diego napustio tim.

U klubu su najavili da će ga preseliti u svoju drugu ekuipu koja se takmiči u četvrtoj njemačkoj nogometnoj ligi ukoliko se ne pronađe kupac spreman dati bankovna jamstva u iznosu od deset miliona eura. Takav se još nije pojavio pa bi Diego umjesto protiv Bayerna i Schalkea trebao igrati protiv Meuselwitza, Hallea ili Plauena.

"Svađa s Magathom je zaboravljena. To je bilo nešto slično svađi supružnika", tvrdi Cunha.

Šta Magath o svemu misli znat će se kroz nekoliko dana.