Lionel Messi
0

"Osvetit ću Engleze u ime Oasisa"

Totalsport
Lionel Messi (Foto: AP)
Lionel Messi (Foto: AP)
Omiljeni bend argentinskog nogometaša Lionela Messija britanska je pop-grupa Oasis. Njoj za dušu Lionel Messi namjerava poraziti Njemačku u četvrtfinalu SP-a.

"Ukoliko dečki iz Oasisa vole Englesku kao što vole Manchester City, možete im poručiti da ću učiniti sve što je u mojoj pomoći da osvetim njihovu nacionalnu ekipu", izjavio je napadač Barcelone za britanski tabloid The Sun potvrdivši da je fasciniran muzikom koju stvara Noel Galagher, frontmen, gitarist i tekstopisac u trenutno rasformiranom bendu, a sve to otkako mu je saigrač Carlos Tevez uoči priprema za SP prvi put pustio njihovu muziku.

"Možda bih s članovima banda mogao pogledati jednu utakmicu Manchester Cityja", dodao je Messi, koji i dalje velik dio vremena u Južnoj Africi provodi slušajući Oasisove hitove preko iPoda.

Nema sumnje da će se braći Galagher, a sigurno i ljudima koji vode Manchester City, dopasti Messijeva izjava. Također je izvjesno da će Messi, ako ništa drugo, vrlo skoro dolaziti na stadion City of Manchester kao gost s Barcelonom u evropskim dvobojima. Posljednje je pojačanje tima s Eastlandsa, naime, izvrsni playmaker Valencije David Silva (24).