Uoči sutrašnje utakmice
0

Osim: Bude li Velež u svom pravom izdanju bit će problema

Sarajevo-x.com
Amar Osim (Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
U "plavom salonu" na stadionu Grbavica danas je održana press konferencija povodom sutrašnje utakmice u kojoj će snage odmjeriti Željezničar i Velež.

Novinarima su se obratili glavni menadžer Željezničara Amar Osim i direktor marketinga Bulend Bišćević.

"Velež je kvalitetna ekipa, posebno su opasni u gostima. Osjetili su to na svojoj koži Sarajevo i Zrinjski. Budu li sutra u svom pravom izdanju, ponovo ćemo imati dosta problema. Imaju dobre igrače koji znaju biti agresivni. Moramo pružiti naš maksimum da bismo došli do dobrog rezultata'', rekao je Osim.

On se osvrnuo i na Gušin nastup na golu Željezničara.

''Gušo ima kvaliteta koje golmani prije nisu imali, ali ponekad ima i mana, no srećom one nas nisu koštale. Možda mu nije drago što je uzeo mjesto golmanima koje je trenirao, no on je uposlenik kluba i mora da radi što mu se kaže'', rekao je Osim.

Bulend Bišćević je još jednom objasnio kako se mogu iskoristiti ulaznice iz susreta koji nije odigran između Željezničara i Hajduka.

"Osim utakmice s Veležom, navijači imaju priliku na još dva načina iskoristiti karte kupljene za utakmicu s Hajdukom. Moći će ući na prvu četvrtfinalnu utakmicu Kupa BiH ili izvršiti povrat novca svakim radnim danom od 9 do 12 sati u prostorijama kluba. Malo je onih koji žele vratiti novac i to pokazuje koliko je ljubav navijača prema klubu", rekao je Biščević.