Jose Mourinho
0

"Osasuna je zaslužila pobjedu, ali mi nismo poraz"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
Iako je Real Madrid izgubio na gostovanju kod Osasune 1-0, trener Jose Mourinho rekao je da nema prigovora ni za suparnika, ni za sudije, ni za vlastiti tim

"Izgubili smo tri boda, iako igrom nismo zaslužili poraz. Opet, s obzirom na igru kakvu su pokazali domaćini, zaslužili su pozitivan rezultat. Sudija je ovog puta također odradio izvrstan posao", rekao je portugalski trener nakon utakmice.

"Nismo primili ni gola u trima posljednjim utakmicama, protiv Atletica, Seville i Mallorce. Tim igra dobro. Jedan primljeni gol nije razlog da stvaramo dramu. Problem je što nismo zabili."

"Imali smo prilika: Benzema, Cristiano... Nismo ih iskoristili. Moram iskazati poštovanje prema našem suparniku. Strahovito su se Osasunini igrači namučili za ovu pobjedu, moja im je ekipa nije poklonila."

"Ovo je naš drugi poraz ove godine u Primeri. U vrlo smo teškoj situaciji u odnosu na Barcelonu, čiju prednost iznimno poštujemo. Ne volim gubiti, ali lakše je podnijeti kada se ne izgubi bez igre, bez borbe ili bez koncentracije. Zadovoljan sam što to ovaj put nije bio slučaj. Domaći su nogometaši ostavili kosti na terenu."

"Osasuna je vrlo nezgodna ekipa. Siguran sam da će mnogi ovdje ostaviti bodove. Riječ je o malom stadionu na kojem doista osjećate vrućinu. Osasuna je defanzivna ekipa koja vrlo dobro igra na kontranapade. Čestitam im na pobjedi."