Redknapp brani transfer Gallasa
0

"On nam može donijeti naslov"

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Menadžer Tottenham Spursa Harry Redknapp brani svoju odluku o dovođenju Williama Gallasa (33) u redove kluba uprkos činjenici da vijest o transferu nije najbolje sjela navijačima.

Naime, Gallas u Spurse dolazi nakon što je branio boje dvaju Tottenhamovih ljutih gradskih rivala, Chelseaja i Arsenala. Dok bi još igranje za Chelsea navijači Spursa mogli prihvatiti, preko činjenice da je Gallas nosio dres "topnika", štaviše da je bio njihov kapiten, teško će prijeći.

"On je jako dobar igrač i donijet će nam veliko iskustvo. Vrhunska je klasa i svi koji su igrali protiv njega to znaju. Dolazi kod nas kao slobodan igrač i nije imao nerazumne zahtjeve za platom. Mislim da je mogao zaraditi više da je ostao u Arsenalu, kao i da je prihvatio ponude talijanskih klubova koje je imao", komentirao je Redknapp, a navijačima Spursa koji se ne slažu s njegovim dovođenjem je poručio:

"Pa što im je Gallas učinio? On je nogometaš, nije jorkširski ubica, zar ne? Nije on prvi nogometaš koji prelazi iz Arsenala u Tottenham ili obrnuto. To se stalno događa. Želio je doći ovdje i mislim da je time pokazao da se ničega ne boji i da je karakteran momak. Jako mi se sviđa, mogao bi biti prevaga u osvajanju trofeja", zaključio je.