Roy Hodgson
0

"Oduševljen sam prodajom kluba"

Totalsport
Roy Hodgson (Foto: AP)
Roy Hodgson (Foto: AP)
Roy Hodgson, menadžer Liverpoolove nogometne ekipe, pozdravio je odluku Izvršnog odbora da se klub proda tvrtki New England Sports Ventures (NESV).

Podsjetimo, NESV u svom vlasništvu ima slavnu bejzbolašku ekipu MLB lige Boston Red Soxe, kao i 80% dionica NASCAR tima Roush Fenway Racinga.

Hodgson kaže: "Dobra je to stvar, oduševljan sam. Znam koliko je Izvršni odbor naporno radio da se ove stvari srede. Sretan sam što mogu potvrditi da sam čuo vijest i da mi je rečeno da bi se kupovina trebala realizirati."

Osim ovoga Hodgson je obećao navijačima da će se potruditi obaviti svoj dio posla, odnosno, podići ekipu koja je u premijerligašku sezonu startala pobjedom, te trima podjelama bodova i s jednako toliko poraza u sedam odigranih kola. Pozvao je na strpljenje i povjerenje, a na upit što treba da se situacija okrene nabolje izjavio: "Trebaju nam pobjede, samo to. Znamo što moramo napraviti, znamo da su nam potrebna pojačanja, investicije u klub i da smo na pojedinim mjestima u timu 'tanki'. Tako je od kada sam došao, a klub do sada nije imao priliku ispraviti te propuste. Nema sumnje da ćemo se uzdići. Ostvari li se prodaja kluba bit ćemo u 'zdravoj' situaciji."

Iz NESV-a su potvrdili da će namiriti sve postojeće dugove kluba, koji se procjenjuju na 351,4 miliona funti, i vratiti ga na pobjedničke staze.