Florentino Perez
0

'Obećavam spektakularan sportski projekat'

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Florentino Perez, inače građevinac po profesiji, obećao je da će od Real Madrida sagraditi sportski projekat spektakularnih razmjera prilikom predstavljanja vlastite predsjedničke kandidature

Perez je novinarima samo ugrubo govorio o vlastitim planovima, i to u madridskom hotelu Ritz.

  • Vraćam se čak s većim entuzijazmom no što sam ga imao 2000. godine, kada sam prvi put preuzeo klub. Vraćam se s više dobrih ideja, više snage i više strasti no ikada - rekao je Perez naglasivši:

  • Radimo na spektakularnome sportskom projektu no trenutno vam ne mogu reći ništa više od toga. Konkretnije ću o tome govoriti na startu predsjedničke kampanje, koja počinje 21. maja.

Iako su novinari insistirali, Perez je odbio govoriti i o mogućim pojačanjima i o odlascima iz kluba, kazavši kako ne bi bilo korektno baratati imenima igrača ili trenera dok sezona još traje.

Na pitanje o Cristianu Ronaldu odgovorio je širokim osmijehom i konstatacijom kako se “radi o ponajboljemu svjetskom nogometašu”. Što se tiče Kake tiče, rekao je da je dobar prijatelj s Milanovim dopredsjednikom Adrianom Gallianijem, “s kojim često razgovara, ponekad i o nogometu”.

Nije također želio potvrditi da će mu najbliži suradnici postati Jorge Valdano i/ili Zinedine Zidane.

Rekao je zato da je pogriješio povukavši se iz kluba prije završetka drugog mandata u februaru 2006. godine.