Primera
1

VIDEO / Novi Mourinhov trenerski obračun na terenu

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Jose Mourinho (Foto: Arhiv/AFP)
Nekome na klupi Sporting Gijona, moguće i prvom treneru Javieru Clementeu, portugalski strateg Real Madrida Jose Mourinho dao je do znanja da mentalno nije zdrav.

Incident se u subotnjem dvoboju 34. Primerina kola između Reala i Sportinga na Bernabeuu dogodio u 33. minuti, neposredno nakon vodećeg pogotka gostujuće (30. minuta) i izjednačujućeg domaće momčadi (37.).

Realov stoper Pepe napucao je jednu loptu prema gostujućoj klupi. Nikoga nije pogodio, ali su Asturijci njegov potez očito shvatili kao provokaciju, pa su loptu vratili prema njemu u igru.

To je Mourinha sasvim izbacilo iz takta. Došao je Portugalac skroz do klupe gostujućeg sastava i nešto joj dobacio, a izglednu je gužvu spasio sudac utakmice Perez Montero odvukavši Portugalca prema njegovu trenerskom prostoru. Pri odlasku je Portugalac gestikulirao u pravcu gostujuće klupe kažiprstom uperenim u sljepoočnicu kazujući nekome od gostiju, moguće i svima na klupi, da nisu normalni.

Nekoliko minuta kasnije Mourinho je strastveno proslavio izjednačujući gol Higuaina, a potom vrlo agresivno reagirao prema Perezu Monteru nakon što je ovaj sudio prekršaj gostima nakon jednog zračnog duela Pepea i suparničkog igrača.