Čelnici Eintrachta nezadovoljni
0

Nova povreda Zlatana Bajramovića

Sarajevo-x.com
Igrač Eintrachta iz Frankfurta i bh. reprezentativac Zlatan Bajramović u subotu je povrijedio zglob lijevog stopala, a danas će posjetiti ljekara koji će utvrditi stepen ozljede, piše njemački list Fokus.

Do povrede našeg reprezentativca Zlatana Bajramovića došlo je u subotu prilikom susreta Eintrachta i Borussie koji je završio ubjedljivom pobjedom Eintrachta s rezultatom 4-1.

Bajramović je zbog povrede utakmicu napustio u zadnjim minutama. Trener Friedhelm Funkel je, kako piše Fokus, bio izrazito nervozan nakon što se Bajramović povrijedio jer je poznato da se naš reprezentativac tek nedavno vratio u igru nakon 15-mjesečne pauze.

Zlatan Bajramović je prošlog ljeta iz Schalkea '04 došao u Eintracht, no dosad je zbog ozljeda samo četiri puta nastupio u dresu ovog kluba.

Bajramović je rođen 1979. godine u Hamburgu, u Njemačkoj. Karijeru je započeo u klubovima St.Pauli i Freiburg, a 2005. odlazi u Schalke '04. Za reprezentaciju BiH igra od 2002. godine, te je dosad za istu zabilježio 31 nastup.