Navijači čekaju odgovor
11

Nova ponuda PSG-a: Za Silvu i Ibrahimovića 60 miliona eura

Klix.ba
Navijači Milana s nestrpljenjem iščekuju da čuju odgovor potpredsjednika kluba Adriana Gallianija na nevjerovatnu ponudu PSG-a za kupovinu Thiaga Silve i Zlatana Ibrahimovića.

L'Equipe je jutros objavio da su Parižani spremni ponuditi Rossonerima čak 60 miliona eura kako bi na Park prinčeva stigli Silva i Ibrahimović. Da se situacija zakuhava, potvrđuje dolazak Ibrahimovićevog menadžera Mine Raiole u sjedište Milana danas oko 11:30 sati, piše Gazzetta dello Sport.

Raiola nije želio davati izjave okupljenim novinarima, a nagađa se da je došao razgovarati sa Gallianijem. Ukoliko odluče prihvatiti ponudu PSG-a, Milan bez sumnje ostaje i bez Ibrahimovića i Thiaga Silve, jer je Galliani ranije kazao da dvojica najboljih igrača u redovima Rossonera idu zajedno ili ostaju gdje jesu.

Ukoliko ostane bez Silve i Ibrahimovića, Milan već ima alternativu. Na listi potencijalnih novih igrača su tri nogometaša Manchester Cityja Carlos Tevez, bh. reprezentativac Edin Džeko i Aleksandar Kolarov, iako Gazzetta piše da je malo vjerovatno da će City pustiti Teveza.