Zabavljao se s prijateljima
0

Noć uoči derbija s Unitedom Balotelli zapalio vlastitu kuću

Totalsport
Mario Balotteli
Mario Balotteli
Taman kada se činilo da se kontroverzni talijanski nogometaš Manchester Cityja Mario Balotelli malo uozbiljio, isti se sam demantirao. Ovoga puta si je, zajedno s nekoliko prijatelja, zapalio kuću.

Balotelli je u posljednja četiri nastupa postigao četiri pogotka i izgledalo je da se Talijan u potpunosti posvetio nogometu. Međutim, samo noć uoči velikog gradskog derbija protiv Manchester Uniteda, Balotelli je, prilikom druženja sa nekolicinom prijatelja u svojoj kući, istu zapalio. Nestašni mladići su se "dobro" zabavljali u kupaonici, bacajući petarde kroz prozor. Prilikom paljenja jedne od peteradi zapalili su se peškiri, a požar se vrlo brzo proširio cijelom kupaonicom.

Svi su uspješno brzo evakuirani bez povreda, a Balotelli je nešto kasnije u policijskoj postaji izjavio da je njegov prijatelj bio taj koji je prilikom paljenja petarde zapalio ručnike. Talijan se smjestio u hotel u kojem će boraviti do susreta protiv Uniteda.

Izgleda da se Balotelli samo prividno promijenio, te da će duboko unutar sebe zauvijek ostati nestašna, ali i problematična osoba.