Partizanov Kamerunac
0

"Nisam znao gdje trebam stajati!"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Pierre Boya, 26-godišnji vezni nogometaš Partizana, nakon poraza njegovog kluba u Beogradu od Brage s 1-0 u 4. kolu Lige prvaka, priznao je da se nije snašao u taktičkim zamislima svog trenera Stanojevića.

"Loše smo krenuli u prvom poluvremenu. Igrali smo u sistemu 4-3-3, a ja nisam znao gdje trebam stajati! Igrali smo u grču, kao da smo se uplašili, pa smo brzo gubili lopte. Tek u zadnjih 25 minuta smo pokušali zabiti gol, ali sada je kasno za kukanje", prenosi Boyinu izjavu Sportal.rs.

Boya u tim Partizanovim napadima "u zadnjih 25 minuta igre" nije sudjelovao, jer ga je trener Aleksandar Stanojević povukao iz igre.

Stanojević je, pak, dan nakon utakmice ponudio svoje viđenje.

"Braga je definitivno bila bolja i zasluženo igra u ovom takmičenju. Prije početka nastupa u grupi sam se bojao dvije stvari, da ni u jednoj utakmici nećemo preći centar i da nećemo osvojiti niti jedan bod. Kako se stvari razvijaju, to će se i dogoditi. Žao mi je navijača koje smo uskratili za pobjedu. Sramota me kako smo odigrali prvo poluvrijeme, a u drugom dijelu sam imao osjećaj da smo igrali protiv nekog kluba iz našeg prvenstva. Bili smo tako blizu, a tako daleko. Svejedno, ponosan sam na moje igrače što su uopće izborili plasman u Ligu prvaka. Da me neko prije sezone pitao, prihvatio bih ovakav scenarij", rekao je Stanojević.

Partizan je posljednji u H grupi sa sva četiri poraza. Arsenal i Šahtar imaju po 9 bodova, a Braga 6.