Jose Mourinho
0

"Nisam previše saznao o Bayernu iz utakmice protiv Herthe"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
Portugalski trener Intera Jose Mourinho pratio je u subotu u Berlinu dvoboj posljednjeg bundesligaškog kola između domaće Herthe i minhenskog Bayerna.

Razlog je bio više no očit, Mourinho je želio uživo na djelu gledati budućeg protivnika u finalu Lige prvaka u Madridu (22. maja).

Imao je tako portugalski strateg priliku vidjeti 3-1 slavlje Bayerna i dodatnu potvrdu njihovog 22. bundesligaškog naslova, a nakon dvoboja je komentirao:

"Bilo je teško doći ovdje i gledati Bayern kada nas čekaju još dvije teške utakmice u Seriji A, ali to se moralo napraviti. Nažalost, Bayernova utakmica s Herthom bila je skoro pa prijateljska jer su oni već imali naslov u džepu, dok je domaćin od ranije ispao", rekao je Mourinho, koji će već danas sjediti na Interovoj klupi u dvoboju 37. kola Serije A protiv Chieva.

"Gledao sam Bayernove igrače i njihovo kretanje naterenu. Međutim, na kraju mogu zaključiti da sam više naučio o Bayernu analizirajući video-zapise njihovih utakmica iz njihovih utakmica u Ligi prvaka", dodao je Mourinho.