Manuel Pellegrini
0

"Niko mi ne spominje prekid saradnje"

Totalsport
Manuel Pellegrini (Foto: AP)
Manuel Pellegrini (Foto: AP)
"edina briga mi je kako pobijediti u preostalih sedam utakmica, a moja budućnost u klub zadnja je stvar o kojoj razmišljam", tvrdi trener Real Madrida, Manuel Pellegrini.

Svjetski mediji nagađaju da Pellegrini broji zadnje dane na aktuelnom radnom mjestu, no Čileanac se niti malo, barem tako tvrdi, ne zamara onime što mu sutra donosi.

"Ne brinem se oko onoga što će se dogoditi. Sjest ćemo i popričati kada za to dođe trenutak. Nemam namjere niti se ispričavati, a niti naglašavati svoje postignuća. Od kada sam došao ovdje konstantno sam suočen s kritikama. Imam još jednu sezonu ugovora i klub mi još niti u jednom trenutku nije rekao da ga neće ispoštivati. Dobro znam što sam napravio i što još moram napraviti, no nije trenutak za procjene, niti za razgovor o onima koji će u klub doći ili ga napustiti", preduhitrio je Pellegrini sljedeće pitanje i zaključio:

"Moja je budućnost zadnja stvar o kojoj razmišljam, a sedam preostalih utakmica jedina su mi briga. Nemamo se pravo predati i misliti da je sve gotovo, treba pratiti i Barcelonu i vidjeti kako će oni reagirati do kraja Primere."

Pobjedom u "el clasicu" (31. kolo) Barcelona je stekla tri boda prednosti u odnosu na Real, te sa 80 bodova drži čelno mjesto ljestvice španjolskog nogometnog prvenstva.