Alexandre Pato
0

"Nikada ne bih prešao u Inter"

Totalsport
Alexandre Pato (Foto: AP)
Alexandre Pato (Foto: AP)
Mnogo se prašine podiglo kada je Leonardo, bivši igrač i trener Milana, zasjeo na klupu gradskog rivala Intera. Potez je to zbog kojeg su ga poprijeko pogledali mnogi i na koji se osvrnuo napadač "rossonera" Alexandre Pato.

"Taj potez spada u posao kojim se bavimo i njegovu odluku mora se poštivati. Bih li ja otišao u Inter? Ne, nikada. Želim igrati u Milanu i igrat ću ovdje sve dok me klub bude želio zadržati", veli brazilski centarfor, Leonardov sunarodnjak.

"Inter je uvijek Inter, jaka ekipa koja se prošle sezone okitila svim naslovima. No, nisu u centru naših misli. Mi razmišljamo o sebi samima i uvjeren sam da ćemo biti dobri. Ujedinjeni smo i prava smo ekipa. Vodi nas trener (Massimiliano Allegri, op.a.) koji je sjajan, koji s nama razgovara i koji nam mnogo pomaže. Zna kako motivirati igrače, čak i one koji su u karijeri osvojili sve. Želimo pobjeđivati za njega. Lično činim ono što od mene traži, žrtvujem se za tim", dodao je Pato koji je pronašao lijepe riječi za još jednog sunarodnjaka, Ronaldinha, sada već bivšeg saigrača koji će karijeru nastaviti u Flamengu:

"Nedostajat će nam njegova ličnost i njegov osmijeh. Ne treba zaboraviti niti to da je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Otišao je kući kako bi se izborio za mjesto u reprezentaciji. Nadam se da ćemo i dalje u njoj zajedno igrati."