Adriano
0

"Ni na kraju pameti mi nije odlazak iz Rome"

Totalsport
Adriano
Adriano
Tokom ljeta je 28-godišnji brazilski nogometaš Adriano pompozno najavljen kao novo pojačanje talijanskog ligaša Rome. No, dosad nije ni minimalno potvrdio takve najave.

Adriano je upisao samo tri nastupa ove sezone u Seriji A, a do prošlog kola je na travnjacima boravio samo 65 minuta. Prvi put je od prve minute startao u prošlom kolu kada je Roma gostovala u Veroni kod Chieva (2-2).

No, tom je prilikom travnjak bio u toliko lošem stanju da nitko od nogometaša nije mogao pokazati svoje znanje, pa tako niti Adriano, makar je trener Rome Claudio Ranieri pozitivno govorio o njegovoj igri.

Zbog lošeg statusa se mnogo govorilo o odlasku Adriana iz Rome, odnosno, povratku u domovinu, a poziv mu je uručio i Ronaldo, koji ga je savjetovao da dođe u Corinthians.

"Moram se oglasiti i riješiti dileme. Poručujem brazilskom narodu da se ne vraćam natrag. Volim Romu i vjerujem da ću izboriti svoje mjesto u sastavu. Naravno, zadnja je riječ trenera Ranierija, a ja se nadam da će mi vjerovati ubuduće. No, kažem, niti na kraju pameti mi nije odlazak iz ovog kluba, nisam ovdje došao na nekoliko mjeseci", rekao je Adriano.